Celebrada una nova edició dels Esmorzars Sanitaris

El proppassat 10 de desembre va tenir lloc la vuitena edició dels Esmorzars Sanitaris a Casa Convalescència. En aquesta ocasió, la convidada fou la sra. Cristina Molina, directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La seva conferència, titulada "Els reptes de la salut mental" es va centrar en avaluar els beneficis i analitzar els reptes pendents de l'aplicació del Pla de Salut Mental a Catalunya.

La sra. Molina va fer èmfasi en la importància d'integrar la salut mental a dins del sistema de salut general, donada la seva importancia i prevalència en tots els estrats de la població catalana. Va recalcar el fet que el model d'atenció en salut mental a Catalunya ha estat avaluat seguint el programa Refinement europeu, obtenint molt bons resultats, i que tot i que hi ha regions a dins del territori com Girona on ja s'està testant un model d'integració global de l'atenció en salut mental, ara cal extendre-ho a la resta del territori i avaluar-ne els resultats.

Els Esmorzars Sanitaris a Casa Convalescència són una iniciativa de la Fundació Salut i Envelliment, amb el patrocini de Pfizer España S.A., que tenen com a objectiu generar un espai de reflexió al voltant del sector sanitari amb actors claus del sistema. Cada ponència s'emet en directe a través del seu propi lloc web, i a través de Twitter amb l'etiqueta #esanitaris.

Podeu veure la intervenció de la Sra. Molina fent click al següent enllaç.