La Universitat dels Pacients participa a la I Jornada sobre la Xarxa d'Escoles de Salut per a ciutadans celebrada a Santander

El proppassat 11 de desembre es va celebrar a Santander a I Jornada sobre la Xarxa d'Escoles de Salut per a Ciutadans. Aquesta jornada, que fou inaugurada per la sots-directora general de Qualitat i Cohesió del Ministeri de Sanitat, Paloma Casado, va servir per conèixer l'experiència de les escoles de salut per a ciutadans i dels programes de pacients experts i actius, així com els resultats obtinguts. La jornada fou un èxit d'organització i assistència, i hi van assistir nombroses organitzacions de pacients de Cantàbria.

En aquesta jornada hi va participar Sergi Blancafort, responsable de formació de la Fundació Salut i Envelliment, per explicar l'experiència de la Universitat dels Pacients. Altres experiències presentades durant les jornades foren el projecte "Red de Escuelas de Salud 2.0", el Programa Paciente Activo - Paziente Bizia d'Osakidetza, el Programa Pacient Expert Catalunya del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat de Catalunya, l'Escuela de Pacientes de Andalucía, l'Escola Galega de Saúde para Cidadáns i la Escuela Cántabra de Salud.

Al final de la jornada varen participar dos pacients experts del Programa Pacient Expert Catalunya i de l'Escuela de Pacientes de Andalucía, que van explicar la seva experiència a totes les persones assistents.

Per descarregar el programa de la jornada feu click a l'enllaç següent.