L'estudi AEQUALIS guanya els Premis al millor projecte de investigació i a la millor experiència atorgats en el 36è congrès de la semFYC

L'estudi AEQUALIS ha obtingut 2 dels 5 Premis a les millors comunicacions del 36è Congrés de la semFYC, celebrat a la ciutat de A Coruña els dies 9, 10 i 11 de juny.

Concretament, la comunicació "Promoviendo el autocuidado, la alfabetización en salud y el capital social en personas mayores de áreas urbanas socioeconómicamente desfavorecidas: un ensayo clínico para reducir las desigualdades" ha guanyat el Premi al Millor Projecte de Investigació. La comunicació va ser presentada per la Dra. Rosa Monteserín Nadal, metge de família del CAP Sardenya (Barcelona) i pot ser descarregada en el següent enllaç.

D'altra banda, la comunicació "Six Thinking Hats: la aplicación del pensamiento lateral en la ración del estudio piloto AEQUALIS" ha estat guardonada amb el Premi a la Millor Experiència. La comunicació va ser presentada per la Dra. Cristina González Fernández, metge de família del CAP Les Hortes (Barcelona) i pot ser descarregada en el següent enllaç.

L'estudi AEQUALIS està promogut per la Fundació Salut i Envelliment i el CAP Sardenya i compta amb el suport del programa Recercaixa.

L'equip de recerca de l'estudi AEQUALIS vol dedicar aquests premis a totes les persones grans que participen en els tallers "Sentir-nos Bé" i mostrar novament el seu profund agraïment als professionals sanitaris dels centres d'atenció primària que participen i han fet confiança en aquest estudi.